SKG s-όταν οι γυναίκες νοιώθουν έλξη για την βία..

Date

eyclub_blog-3-1200x480

Υφίσταται η  έλξη για  άτομα που προκαλούν πόνο ; που  δεν νοιώθουν ενοχές για ότι έχουν κάνει σε αθώους ανθρώπους;  Η απάντηση είναι ναι. Υπάρχουν γυναίκες που πραγματικά ” πεθαίνουν” για τέτοιους άντρες.

isΟι γυναίκες που ελκύονται από άντρες που έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις όπως βιασμούς, φόνους ή ένοπλες ληστείες ονομάζονται Υβριστοφιλιακές. Αρέσκονται να στέλνουν μηνύματα και γράμματα σε αυτούς τους άντρες. Διακρίνονται σε παθητικές και επιθετικές .Οι groupies  των σκληρών αυτών αντρών τύπου”Α” , ζουν σε μια ψευδαίσθηση.  Θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τον άνθρωπο αυτό. Θα επιδιώξουν να  κάνουν  σχέση μαζί του και πιστεύουν ποτέ δεν θα τις πειράξει, θεωρούν ότι είναι ένα special άτομο στη ζωή αυτού του ανθρώπου, με πολύ ισχυρή θέση. Εξιδανικεύουν την κατάσταση, ζουν σε μια φαντασίωση. Πως θα ήταν η σχέση τους με τον άντρα αυτό, αν ζούσε εκτός φυλακής.  Όποτε το επιθυμούν θα επικοινωνούν  μαζί του, όποτε θέλουν ανταποκρίνονται  στις προσκλήσεις επικοινωνίας. Είναι ασφαλές..Άλλες ελκύονται από τους άντρες πίσω από τα κάγκελα, αυτού του άντρα που έχει “κακή φήμη”.Αυτές οι γυναίκες επιλέγουν τα περισσότερο άγρια αρσενικά, αυτούς που δείχνουν τον ανδρισμό τους περισσότερο. Αυτούς που έχουν κάνει τα χειρότερα τα πιο ειδεχθή εγκλήματα..Υπάρχει και η πιο επιθετική μορφή groupie, τύπου Bonnie & Klein . Βοηθούν τον άντρα αυτόν, διαπράττουν μαζί του εγκλήματα. Ελκύονται από τον αγαπημένο τους επιζητώντας την αγάπη από αυτόν.. αψηφώντας πως  είναι ένας εγκληματίας που μάλλον χειρίζεται τις γυναίκες που τον θαυμάζουν, τη στιγμή μάλιστα που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μέσα στη φυλακή να σκέφτεται .tree

Το SKG προκύπτει από το serial killers groupies . Οι γυναίκες αυτές είναι θύματα ; ή Νάρκισσοι που ελκύονται από τη δύναμη. Άλλωστε , υπάρχει μεγαλύτερη επιβολή και υποταγή από αυτήν του θύτη -εγκληματία προς το θύμα του; Έχουν την τάση να παριστάνουν ότι τις χειρίζονται, ότι τις παρασύρουν. Λειτουργούν σε μια βάση που δεν τους βάζει πότε να αισθανθούν επιφυλακτικές για ότι κάνουν. Μπορεί να είναι μια δασκάλα, μια νοσοκόμα ή απλά μια νοικοκυρά. Γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι ηθικά “σωστό”, είναι ερωτευμένες με έναν εγκληματία.Σε κάποιες περιπτώσεις θεωρούν ότι μπορούν να τον αλλάξουν. Σε άλλες περιπτώσεις τους παντρεύονται ή τεκνοποιούν μαζί τους.

hybristophilic

Πολλές από αυτές τις γυναίκες έχουν ιστορικό

eyeκακοποίησης ή παρενόχλησης ..ενδεχομένως κάποια σχέση που κατέγραψαν άσχημα βιώματα. Μέσω της επικοινωνίας με αυτόν τον σκληρό  άντρα “πίσω από τα κάγκελα”μπορούν να ξαναγράψουν το παρελθόν τους, να το ξαναζήσουν διαφορετικά.  Η Υβριστοφιλία προέρχεται από την λέξη –υβρίζει ν – διαπράττω οργή εναντίον κάποιου.

Η κατάσταση αυτή ταξινομείται στις παραφιλίες , στην κατάσταση εκείνη που υπάρχει σεξουαλική διέγερση από ενέργειες που δεν σχετίζονται με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης.  Ακόμα και τα άτομα που έχουν παρενοχληθεί και το γνωρίζουν, πολύ συχνά είναι σε άρνηση . Είναι και αυτό μέρος του μηχανισμού ώστε να  βιώνουν το γεγονός ως φυσιολογικό, για να συνεχίσουν να κρατούν το πρόσωπο αυτό ψηλά.  Βέβαια όσο βρίσκεται μέσα στην φυλακή..σε απόσταση ασφαλείας. Μετά από την αποφυλάκιση παίρνουν πάλι την απόσταση που χρειάζεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να μοιραστούν κοινό δωμάτιο ή να περάσουν χρόνο μαζί.. όταν γράφεις σε κάποιον από μακριά δεν χρειάζεται να διαπραγματευτείς κάτι μαζί του.Δεν υπάρχουν πραγματικά όρια, είναι τελείως τεχνητό. Παίζουν απλά με τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Αυτό είναι πολύ κοινό σε άτομα με σαδομαζοχιστικές τάσεις. Παίρνουν ένα ρίσκο και αυτό το κάνει να είναι ακόμα πιο ακαταμάχητο ..’ίσως το βρίσκουν περιπετειώδες και εξιτάρεται κι’άλλο η φαντασία τους  .. μπορεί απλά να θέλουν να είναι θύματα.. Δεν έχει να κάνει με τον “άντρα ” μόνο.. είναι περισσότερο μια φαντασίωση..και το σεξουαλικό περιεχόμενο είναι μέρος αυτού..

horse

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

More
articles