ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΣ

Date

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ στις 25 Οκτωβρίου, η μη κυβερνητική οργάνωση με το διακριτικό τίτλο «ΕΠ7Α» διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 με θέμα: “ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ – ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ- ” , που θα λάβει χώρα στο αρχαιολογικό μουσείο Θεσσαλονίκης και  στο Terra Antiqua Μουσείο Art café, Μ.Ανδρόνικου 6, Τ.Κ.54621, τηλ. 2310829950.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
19:00 Χαιρετισμός εκδήλωσης από την Πρόεδρο του «επ7α»  Δέσποινα Δριβάκου- ψυχολόγο.

Ομιλήτριες :

– Αλεξάνδρα Σταυροπούλου PHD Μοριακή Βιολόγος στο κέντρο ερευνών «Δημόκριτος».

– Dr Χριστίνα Χριστοφορίδου , Πλαστικός Χειρουργός με ειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική

21:00 Εικαστικό δρώμενο από τους σπουδαστές της σχολής μόδας «PANSIK». Σκηνογραφημένη παρουσίαση μοντέλων με θέμα τη γυναίκα σαν σύμβολο.

ΕΙΣΟΔΟΣ : 10 € με ποτό

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Laser Aesthetic Surgery, BODY ANALYSIS, ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, TOP Class International, PANSIK, ASTRA airlines, FOREVER LIVING PRODUCTS(ανεξάρτητοι συνεργάτες/ Μαρίνα Παπαδοπούλου), ΚΑΠΝΟΤΟΠΙ – ΟΙΝΟΤΟΠΙ Libero 107.4, ZERVA cosmetics, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΛΙΛΑΡΗ – HAIR EXCELLENCE, SPEAK , TERRA ANTIQUA ,kyanna Hellas

Με τιμή,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δέσποινα Δριβάκου, Ψυχολόγος
Εγνατίας 116, 54622, Θεσσαλονίκη
Τηλ. : 2314013913 / Κ : 6937232437
E-mail: 7pro.te.pa@gmail.com

Λίγα λόγια για το σύλλογο «επ7α»

Ο σύλλογος «επ7α» δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας μέσω της τέχνης και την άρση των προκαταλήψεων και του κοινωνικού στίγματος που μπορούν να χαρακτηρίζουν συνανθρώπους μας. Η ομάδα επ7α υποστηρίζει ότι η πρόληψη , η τέχνη και η παρέμβαση είναι η οδός. Η γνώση , η διάθεση και η εμπειρία το όχημα!

Υποσημείωση: Με την υπ’αρ.3409/2012 απόφαση του Μον.Πρωτ.Θεσ/νίκης ιδρύθηκε Σωματείο που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία «επ7α-Πρόληψη-Τέχνη-Παρέμβαση», διακριτικό τίτλο «επ7α» και σκοπό σύμφωνα με το καταστατικό του.Εἰκόνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

More
articles